Kikutstua, Nordmarka, 0890 Oslo
hovedmeny Forside Om Kikutstua Bestilling Priser og vilkår Seminar Kikutstuas meny Utstilling Vær og nettkamera Aktiviteter
Flere valg:
Turistopphold
Gruppeopphold

Turistopphold

 

Overnatting som inkluderer oppredd seng og håndkle, dagens middag, frokost og matpakke

Voksne:1350,-
For barn til og med 11 år:675,-

Medlemmer av Skiforeningen gis rabatt hvis gyldig medlemskort forevises på Kikutstua ved avreise og oppgjør. Dette utgjør 200,- kroner for voksne. Hvis barnepris er betalt er avslaget på kroner 100,-.

Skoleklasser

Lærere og elever betaler 1130,- per person uavhengig av alder.

Det er dessverre ikke mulig å avtale rabatter utover dette. Kikutstua tilbyr ikke overnatting i lakenpose/sovepose. Pristilbudet forutsetter at depositum betales senest to uker før ankomst, ved frafall refunderes ikke dette beløpet.

Større grupper

For grupper på 20 personer eller flere som bestiller overnatting fredag-lørdag eller lørdag-søndag må depositum innbetales senest to uker før ankomst. Ved avbestilling refunderes ikke depositumet.

Om overnattingen

Som overnattende på Kikutstua sover du i enten ett 2- eller 4-mannsrom. Det er også et femmannsrom og et seksmannsrom. Sengene er ferdig oppredd og der er håndklær. Rommet du får tildelt deler du kun med de du har bestillt sammen med - selv om det skulle være en ledig seng på rommet.

Det er kun tre tomannsrom, og de er reservert til par som ikke kjenner andre. Fint om grupper kan dele samme rom.

Dusj og toaletter finner du på gangen, fra dusjen er det tilgang til badstuen.

Måltider og tidspunkter

Hvis ikke annet er skriftlig avtalt på forhånd serveres felles middag klokken 18.00. På fredager serveres middagen klokken 19.00, slik at gjestene våre skal få tid etter arbeidsdagens slutt til å komme inn til oss. Vi serverer tre retters middag, der kjøkkenet på Kikut bestemmer menyen. Personer som kommer mer enn 30 minutter for sent til middagen kan fortsatt få servert middag ved å betale 200,- kroner ekstra per person.

Frokost serveres fra 08.00-09.00. Under frokosten har du mulighet til å smøre deg en matpakke til hjemturen.

Avvikende kost, gluten- og laktoseintoleranse.
Har du gluten-, laktoseintoleranse, eller andre matallergier, må vi få beskjed om det én uke før ankomst. All mat blir servert med ris/poteter og grønnsaker, ønskes spesialkost utover dette er det fint om det medbringes.

Avbestilling og depositum

Mange ønsker å overnatte på Kikutstua. For enkelte er vær og vind avgjørende for om plassene benyttes. For at sengene ikke skal stå tomme og flest mulig skal få overnatte, har vi sett oss nødt til å innføre et depositum på kr. 675,- per bestilte sengeplass.
Depositumet skal betales senest 14 dager før ankomst. Ved bestilling senere enn to uker i forkant skal depositum betales snarest. Ved frafall eller reduksjon i antall personer etter 24 timer før ankomst betales kr 675,- for mat per voksen person. Ved frafall refunderes ikke depositumet, tegn derfor eventuelt reiseforsikring som dekker dette tapet.

Ellers minner vi om:

Vi har skjenkebevilling for øl, vin og brennevin. Det tillates derfor ikke medbrakte drikkevarer.
Serveringen stenger kl. 23.00. Kvelden og natten kan gjerne nytes etter dette, men det må tas hensyn til gjester som ønsker å sove.

 Alle priser inkl. mva.