Kikutstua, Nordmarka, 0890 Oslo
hovedmeny Forside Om Kikutstua Bestilling Priser og vilkår Seminar Kikutstuas meny Utstilling Vær og nettkamera Aktiviteter

Utstilling på Kikutstua

Tor Børresen


Børresen er født på Hamar, har tatt utdanning ved Statens Høgskole for kunsthåndverk og design, samt ved Vestlandske kunstakademi i Bergen. Han bor i Oslo der han i lang tid har deltatt i kunstlivet. Høsten 2018 hadde han separatutstilling ved Oslo kunstforening.

Han betegner seg som en objektkunstner, og det er viktig at kunsten han lager transcenderer mening, den må åpne for noe mer enn kun det estetiske. Som virkemiddel balanserer han mellom humor og alvor. Videre vender han kjente fenomener på hodet og skaper uventede, og lekne, forbindelser mellom form og innhold. På den måten blir det hverdagslige fremmedgjort, og slik ønsker han å tvinge betrakteren til å stille spørsmålstegn med hva som ligger til grunn for våre tolkninger, og legge til rette for eksistensiell refleksjon.

 

Verksliste med pris


Planke(fyrstikkemner og lim)Kr 42.000,-
Plan of hell(bjørk, beis og voksKr 28.000,-
Norwegian gothic(rustfritt stål, tre, akrylmaling)Kr 40.000,-
Axemurder(polert bronse)Kr 42.000,-
Black heart, black fist(bjørk, beis og voks)Kr 28.000,-
Slaget(tre og ståltråd)Kr 18.000,-Utstillingen står frem til midten av juni og verkene er til salgs. Ved interesse: torboerresen@getmail.no., eller tlf.: 91516589.

Black heart

Black heart, black fist


DSC_0217

Axemurder


DSC_0222

Plan of hell


DSC_0226

Slaget


Norwegian gothic

Norwegian gothic